Arranca el nou curs escolar als centres educatius caleros

Comparteix

Els alumnes d’infantil i de primària han estat els primers en iniciar el curs escolar 2018-2019, els de secundària ho faran aquest dijous, i els de batxillerat i cicles formatius, dilluns vinent.

Més d’un miler d’alumnes caleros tornaran a les aules esglaonadament al llarg d’aquesta setmana. Els alumnes d’infantil i de primària han iniciat aquest dimecres al matí el curs escolar 2018-2019. Els de secundària ho faran aquest dijous, i els de batxillerat i cicles formatius, dilluns vinent.

Les xifres de l’alumnat en els diferents centres educatius caleros han augmentat lleugerament respecte el curs anterior. En total, uns 1.200 alumnes estaran repartits en els cinc centres educatius del municipi.

D’aquests, 550 corresponen a l’Escola Sant Jordi, 13 més respecte l’any anterior. Tot i aquest lleuger augment, el centre manté les línies del curs passat; dues línies a P3 i a 1r, i tres a la resta dels cursos d’infantil i primària. Com l’Escola, la Llar d’Infants Xerinola també ha iniciat aquest dimecres el curs amb un total de 62 xiquets i xiquetes, 2 menys que el curs anterior, a les diferents aules de parvulari.

Pel que fa a l’Institut Candelera, enguany comptarà amb un total de 380 alumnes. En aquest cas, els alumnes de secundària no iniciaran el nou curs fins aquest dijous amb les habituals presentacions i classes de presa de contacte. Els alumnes de batxillerat i del cicle formatiu ho faran el pròxim dilluns.

Comparteix