Les instal·lacions esportives renoven l’enllumenat a tecnologia LED

Comparteix

S’instal·laran LEDs als vestidors, Als serveis públics, a les oficines del Complex Esportiu, als focus del Pavelló Poliesportiu Galetet, i al bar del Camp de Futbol.

L’Àrea Municipal d’Esports ha iniciat el procés per canviar els llums en aquells espais que requereixen més hores de funcionament. Es tracta d’una de les accions que el consistori duu a terme per optimitzar la despesa energètica a les instal·lacions esportives municipals.

Els vestidors, els serveis públics i les oficines del Complex Esportiu, els focus del Pavelló Poliesportiu Galetet, i el bar del Camp de Futbol són els espais on s’està canviant la il·luminació cap a LED. Això permetrà rebaixar a més de la meitat el consum elèctric de les anteriors lluminàries. Marc Vilabrú és el gerent de l’Àrea Municipal d’Esports.

Entre algunes mesures que ja s’han dut a terme, destaca la temporització d’equips de bombeig, deshumificació i clima per a que funcionin únicament quan són necessaris, i adequant les climatitzacions de l’aigua i aire a les temperatures recomanades, sempre procurant el confort dels usuaris.

D’altra banda, entre l’1 i el 4 de setembre, les instal·lacions del Complex Esportiu romandran tancades per fer els manteniments tècnics i sanitaris, especialment de les piscines i les zones aquàtiques. El gerent d’Esports explica que aquestes actuacions anuals es poden fer amb tan poc temps gràcies a l’optimització.

Comparteix