Els alumnes de l’Institut Candelera disposaran d’armariets per guardar el seu material escolar

Comparteix

L’ús dels armariets tindrà un cost de 20 euros al curs.

La tornada a l’Institut s’iniciarà enguany amb una novetat per l’alumnat. La iniciativa, sorgida pel mateix alumnat i impulsada per l’AMPA, pretén facilitar un espai privat als alumnes perquè puguin emmagatzemar el seu material i no l’hagin de carregar.

Un centenar d’alumnes de l’Institut Candelera disposaran aquest curs del seu propi armariet per guardar-hi el material escolar. L’AMPA de l’Institut Candelera ha adquirit un total de 120 armariets i s’instal·laran als passadissos del centre pròximament. Mireia Martínez és la presidenta de l’AMPA.

Per fer-ne ús, l’alumnat haurà de pagar 20 euros i podrà disposar de l’armariet durant tot el curs. A més, l’AMPA farà signar als alumnes un reglament de normes d’ús dels armariets, per tal que es respecti i es tingui cura del seu manteniment.

Per altra banda, recordar també que aquest divendres finalitza el termini per pagar el servei de reciclatge dels llibres escolars. A partir de la setmana vinent, l’AMPA començarà a fer els lots dels llibres, que tenen un cost de 140 euros.

Comparteix