All Wrong faran parada dissabte a la Cala per presentar el seu primer disc

Comparteix

El grup, amb el calero Alfred Blanch a la veu, oferirà el concert a la plaça Catalunya a les 21 h de la nit.

La plaça Catalunya acollirà aquest dissabte a les 21 h de la nit l’actuació d’All Wrong. El grup, nascut el febrer de l’any passat, presentarà el seu primer disc ‘Dust’ que ja porta diversos mesos al mercat. En aquest treball es pot escoltar un estil entre el pop funk i l’emo, amb temes propis del grup.

Entre els components d’All Wrong, hi ha el calero Alfred Blanch que deixa la guitarra i se centra amb la part vocal. És l’encarregat de compondre els temes, tots en anglès, basats en les coses que passen durant la vida i que deixen marca, sobretot sentimentals.

En el seu concert al municipi, que serà en format acústic, oferiran els temes que integren l’àlbum i arrodoniran l’actuació amb algunes cançons d’altres grups. Amb aquest concert, tancaran la gira de presentació de ‘Dust’, després d’haver fet concerts per diversos escenaris de l’Estat com Barcelona o Madrid. A banda, el grup ja està treballant amb un productor musical britànic per fer el seu segon EP. Els primers resultats d’aquest nou disc podrien sortir a la tardor, amb la publicació del primer senzill.

 

Comparteix