Rescatada una nena de 10 anys després de caure des d’un penya-segat a l’Ametlla de Mar

Comparteix

Tot i que la menor presentava politraumatismes de diversa consideració, es troba en estat estable.

Rescatada una nena de 10 anys després de caure des d’un penya-segat a l’Ametlla de Mar. Aquest dijous a la tarda, una nena de Reus va caure accidentalment per un penya-segat situat entre Cala Calafató i Cala Llobeta, des d’uns 8 metres d’alçada. Tot i els diversos traumatismes presentats, la menor es troba estable.

Els fets van succeir sobre les 19 h de la tarda quan la menor es trobava passejant per la zona amb els seus tutors. La Policia Local va rebre l’avís i es va desplaçar al lloc dels fets juntament amb els Bombers, Mossos d’Esquadra, SEM, VIR i SUM. El rescat va ser molt complicat i llarg, d’una hora aproximadament, degut a la dificultat de l’accés al lloc on es trobava la nena.

La menor presentava politraumatismes de diversa consideració i va ser traslladada a l’Hospital Sant Joan de Reus, ciutat on hi resideix. A hores d’ara, la nena es troba en un estat estable.

Comparteix