El 1r equip de futbol de l’Ametlla de Mar jugarà dissabte a les 18.30 h davant de l’Alcover

Comparteix

Els caleros iniciaran el campionat el pròxim dissabte 1 de setembre a casa davant del Santa Bàrbara.

El 1r equip de futbol de la SCER de l’Ametlla de Mar jugarà dissabte a les 18.30 h davant de l’Alcover de la 3a Catalana, l’últim partit amistós d’aquesta pretemporada. Els de l’Ametlla de Mar afrontarà l’última prova abans d’encetar el campionat el pròxim dissabte dia 1 de setembre a casa davant del Santa Bàrbara.

Els caleros recuperaran per aquest partit a Sergi Brull però perdran a Luca que ja va abandonar el darrer partit amb molèsties i ahir es va ressentir a l’entrenament. L’entrenador Josep Maria Rovira, que haurà de completar la convocatòria amb jugadors juvenils, veu l’equip molt endollat.

Els de l’Ametlla de Mar fins al moment i en aquesta pretemporada porten tres victòries i una derrota. Dues victòries davant del Salarium i Mont-roig de la 3a Catalana i una altra davant del Riudoms de 2a Catalana, i una derrota davant del Falset de 3a Catalana.

Comparteix