Tornen els actes vandàlics contra símbols sobiranistes a l’Ametlla de Mar

Comparteix

Aquest dijous al matí han aparegut dues pintades de banderes espanyoles a la rotonda de l’entrada de la població.

La rotonda de l’entrada de La Cala s’ha llevat el matí d’aquest dijous amb dues pintades de banderes espanyoles. Concretament, una al llaç groc penjat a l‘escultura ‘Braços i Rems’ i una altra a la base de fusta. De moment, es desconeix l’autor o autors de la bretolada i en quin moment s’ha produït, però tot indica que ha sigut durant la matinada.

Aquest no és el primer acte vandàlic en símbols sobiranistes que es produeix a la població. Durant el que portem de l’estiu, s’han produït diverses agressions al mobiliari urbà i a l’expressió pública, com són les repetides pintades al llaç groc.

En aquest sentit, l’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, condemna aquests actes incívics i sobretot, demana el màxim respecte per l’espai públic.

Comparteix