Les gimnastes caleres demostraran les seves habilitats a la plaça Joan Miró

Comparteix

La Demostració tindrà lloc aquest divendres a les 22.30 h de la nit.

Aquest divendres 24 d’agost a partir de les 22.30 h i a la plaça Joan Miró tindrà lloc la Demostració de gimnàstica rítmica que en teoria posa punt final al campus Tarda de Gimnàstica Rítmica, tot i que a la pràctica, el campus s’allargarà fins al divendres dia 31 d’agost.

El campus Tarda de Gimnàstica Rítmica ha estat una de les propostes de l’Àrea Municipal d’Esports per a les tardes d’estiu. La pràctica lúdica d’aquesta modalitat esportiva s’ha combinat amb altres activitats d’entreteniment. Tot i que hi ha hagut una part de les participants que ha estat fixa durant els dos mesos, també s’han produït inscripcions d’estiuejants que en algunes setmanes han fet que hi hagués una trentena de gimnastes al campus. Tere Llambrich, és la coordinadora de la secció de Rítmica de l’AME.

Per a la Demostració s’ha escollit un nou escenari, la plaça Joan Miró en la que s’hi podran veure coreografies més treballades a càrrec de gimnastes experimentades, que s’han portat a competició durant la temporada anterior i altres treballs practicats al llarg del campus.

Comparteix