Turisme impulsa un concurs de fotografies i vídeos a través dels Instastories

Comparteix

Els concursants tenen temps fins al 16 de setembre per publicar les imatges, només han de seguir el perfil de @turismeametllademar, mencionar-lo i etiquetar el vídeo amb el hashtag #ametllademar.

Sota el tema “Vacances a l’Ametlla de Mar”, l’Àrea Municipal de Turisme proposa un nou concurs a través de l’aplicació Instagram, aquest cop però de les anomenades Instastories, les publicacions de contingut efímer que desapareixen passades les 24 hores.

L’objectiu és publicar qualsevol tipus d’imatges relacionades amb la població, ja siguin platges, ports, paisatges, activitats o gastronomia, per tal de mostrar i compartir les vacances a l’Ametlla de Mar amb la resta d’usuaris. Damià Llaó és el gerent de l’Àrea Municipal de Turisme.

Per participar-hi, els concursants hauran de seguir el perfil de @turismeametllademar, mencionar-lo i etiquetar el vídeo amb el hashtag #ametllademar. No hi ha límit d’imatges per perfil, és a dir l’usuari pot compartir més d’una fotografia o vídeo. Les imatges que entraran a concurs seran aquelles publicades d’entre l’1 d’agost al 16 de setembre.

A partir del 16 de setembre, el jurat seleccionarà 3 imatges finalistes que es donaran a conèixer entre els seguidors per tal que votin la que més els agradi. El que obtingui més nombre de vots serà el guanyador. Els premis pel guanyador són un cap de setmana d’allotjament fora de temporada alta per a 3 persones en bungalou, gentilesa del Càmping Ametlla, una sortida en barca per a 3 persones per descobrir la costa de l’Ametlla de Mar des del mar,  amb Mementos Serveis Marítims i un lot de marxandatge.

Comparteix