Èxit total dels campus d’estiu de l’Àrea Municipal d’Esports

Comparteix

El 31 d’agost tindrà lloc la jornada de portes obertes del campus Matí. I el campus Tarda de Gimnàstica Rítmica oferirà una exhibició de final aquest divendres.

A una setmana de posar el punt final als campus esportius de matí i tarda, que organitza l’Àrea Municipal d’Esports, el balanç és molt positiu. Segons l’organització, ha estat un èxit total de participació en totes les activitats que s’han ofert.

Un any més, els nens i nenes de 3 fins a 12 anys han pogut gaudir de l’estiu i l’esport. Per concloure les activitats de la millor manera, l’Àrea Municipal d’Esport ha organitzat per una banda, una jornada de portes obertes el divendres 31 d’Agost, del campus Matí. I per altra banda, el campus Tarda de Gimnàstica Rítmica, oferirà divendres 24 a les 22.30  h a la plaça Joan Miró, una exhibició de final de campus per mostrar les habilitats apreses durant l’estiu. Sílvia Argentó, coordinadora de l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar, ha fet una valoració molt positiva.

El campus Matí és una activitat organitzada per l’AME de l’Ametlla de Mar, durant els mesos de juliol i agost per a joves nascuts entre el 2005 i el 2015, amb 120 inscripcions disponibles que s’han esgotat, que s’ha dut a terme als matins entre les 9 i a les 13 h i amb la pràctica combinada de la natació, el fitness, a més d’altres esports, anglès, dansa i sortides a la natura per un preu de 25 € per setmana.

El campus Tarda ha ofert la possibilitat practicar el futbol o la gimnàstica rítmica tres dies per setmana de 18.30 a 20 h de la tarda, combinant-se amb la pràctica d’un altre esport alternatiu els altres dos dies de la setmana, bàsquet, natació i pàdel per un preu de 18 € per setmana.

Comparteix