Plena ocupació a l’aparcament Llibertat dues setmanes després de l’obertura

Comparteix

Prop de 200 persones ja s’han abonat per gaudir de tots els avantatges.

L’aparcament Llibertat ja llueix ple de gom a gom, després de dues setmanes de la seva posada en funcionament. La cèntrica ubicació, les atractives tarifes i la possibilitat d’abonar-se per gaudir d’hores d’estacionament gratuït són alguns dels punts claus de l’èxit d’aquest nou pàrquing.

A l’espera de tancar el primer mes de funcionament per fer un balanç dels vehicles que l’han utilitzat per estacionar, ja són prop de 200 persones les que s’han abonat per gaudir de tots els avantatges. L’alcalde Jordi Gaseni ha celebrat la bona acollida de l’aparcament.

Per augmentar el nombre d’abonats, des de l’Ajuntament s’ha iniciat una campanya publicitària per promoure que els empadronats al municipi i que paguin l’Impost de Vehicles de Tracció Mecànica a la població s’abonin.

Recordem que per fer-ho cal anar a l’oficina de Recaptació i demanar un certificat d’estar al corrent de pagament de l’impost de circulació. Amb el document caldrà dirigir-se al caixer de l’aparcament soterrani on s’emetrà la targeta d’abonament.

Aquesta targeta permet aparcar fins a 3 hores consecutives, entre les 9 h i les 24 h, així com tota la nit de manera gratuïta. L’únic cost és l’emissió de l’abonament que són 10 euros anuals. En cas de sobrepassar les 3 hores d’aparcament, s’hauran de pagar 3 euros per cada hora.

 

 

Comparteix