El ple aprova declarar nul·la la modificació del contracte amb Aqualia del 2009

Comparteix

 

Després de rebre l’informe de la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat favorable a l’Ajuntament, el consistori acordava per unanimitat, el passat dijous al vespre, suspendre els efectes d’aquesta modificació.

A l’abril, el ple ja va suspendre les condicions econòmiques de l’acord del 2009 que reclamava l’empresa que presta el servei d’abastament d’aigua i clavegueram. Amb aquesta nova aprovació, es fa efectiva la suspensió de tota la modificació del contracte i ara s’haurà de regir per les clàusules establertes en el primer document de 2004.

Això suposarà que ara s’hauran de tornar a calcular les retribucions. Els informes del propi Ajuntament, com el dictamen de la Generalitat, apunten que amb el contracte original la concessionària tindria suficient per cobrir costos i tenir beneficis industrials. L’acord també transfereix, a partir d’ara, les competències a la junta de govern per accelerar la tramitació.

Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ametlla de Mar (Esquerra Republicana):

Antonio Espuny és portaveu de Compromís per la Cala:

Joan Pere Gómez és portaveu del PDeCAT:

Joan Font és portaveu de Plataforma Calera:

 

Comparteix