Les farmàcies ‘Alletafarma’ oferiran suport a les mares lactants

Comparteix

La Fàrmacia Pedrola de l’Ametlla de Mar és una de les 23 de tota Tarragona que és un punt de suport a l’alletament matern.

Les farmàcies es converteixen en punts de suport de l’alletament matern. El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona ha estrenat el programa ‘Alletafarma’, coincidint amb la celebració de la Setmana Mundial de la Lactància Materna, que finalitza aquest dimarts. Una de les farmàcies participants és la Farmàcia Pedrola, que a més coordina el grup de treball.

Després d’haver rebut una formació específica i en col·laboració amb especialistes en aquest camp, com pediatres i llevadores, el grup ha elaborat un seguit de fitxes de suport sobre temes com l’agafament al pit, clivelles als mugrons, crisi o brot de creixement, mastitis o pujada de la llet, entre altres. Roser Olivella és la coordinadora del grup de treball d’‘Alletafarma’:

La Farmàcia Pedrola de l’Ametlla de Mar és una de les 23 farmàcies de la demarcació de Tarragona que participa en aquest nou projecte. Les usuàries d’aquesta farmàcia podran rebre ara primers consells sobre l’alletament i, en cas de ser necessari, es derivarà a l’especialista mèdic. L’objectiu final és promocionar i protegir la lactància materna des de les farmàcies.

Comparteix