Els tiquets de bus per anar l’11-S a Barcelona ja estan a la venda

Comparteix

La Cala per la Independència organitza dos autobusos per participar en la ‘Diada de la República’.

Ja estan a la venda els tiquets de bus per assistir a la manifestació de l’11 de setembre a Barcelona. La Cala per la Independència organitza dos autobusos per participar en la ‘Diada per la República’. També s’han posat a la venda els lots de la samarreta d’enguany, de color roig i amb el lema ‘Fem la República Catalana’.

Tot plegat es pot adquirir des d’aquesta setmana a Casa Ramonet. En el cas de les samarretes, el preu és de 15 euros per adults i 8 euros per infants. Pels tiquets de bus, són 12 euros amb l’anada i la tornada inclosa. La coordinadora de La Cala per la Independència, Montse Gonzàlez, recorda que les places són limitades i que ja hi ha un dels busos mig ple.

D’altra banda, vagin o no amb els busos organitzats per l’ANC local, cal que tots els participants de la manifestació del pròxim 11 de setembre s’inscriguin al tram 2 de l’avinguda Diagonal, que abraça tota la Plaça Pius XII. Per fer-ho, cal entrar al web diada.assemblea.cat i emplenar el formulari corresponent al tram del Baix Ebre.

Comparteix