Els Kebyart Ensemble guanyen la segona edició del Concurs Internacional DeltaChamber Music Festival

Comparteix

El quartet de saxos Kebyart Ensemble, integrat pel calero Pere Méndez, va interpretar tres obres, una del compositor Haydn, d’Hector Parra i Mendelssohn.

Els Kebyart Ensemble van guanyar el passat diumenge 29 de juliol la II edició del Concurs Internacional de música de cambra dins del DeltaChamber Music Festival, al Museu de les Terres de l’Ebre d’Amposta, davant d’un Jurat format pels solistes del DCMF 2018 i representants de l’Ajuntament d’Amposta amb veu però sense dret a vot, interpretant les obres Quartet op. 20 nº 5 en F menor de Haydn, Fragments Striés d’Hector Parra i Capriccio Op. 81 de Mendelssohn.

En aquesta segona edició es van presentar dues altres formacions, el Trio de Canyes Oubradous i el Trio Blanchard. Els tres conjunts d’un alt nivell van excel·lir donant un gran nivell a la segona edició del certamen. Pere Méndez és un dels integrants de Kebyart Ensemble.

Pel que fa al concurs, emmarcat dins del DeltaChamber Music Festival, el principal objectiu era establir un diàleg mitjançant la música de cambra amb la societat actual, incloent i fent partícips especialment a la gent jove. El Premi Internacional del DeltaChamber va dirigit a joves músics finalitzant el grau professional, de grau superior i màster i està dotat amb un total de 2.500€ com a retribució d’un concert dintre del marc del DeltaChamber Music Festival 2019.

Actualment, el quartet ofereix concerts del seu primer disc “Accents”, que va sortir el passat novembre, coincidint també amb el seu primer concert. De moment el grup té tancants concerts arreu de Catalunya, per Espanya i també viatjaran fins a Luxemburg i Alemanya.

Comparteix