Les gimnastes caleres demostraran aquest diumenge les seves millors coreografies a la plaça Nova

Comparteix

La demostració, protagonitzada per les gimnastes inscrites al campus de gimnàstica rítmica d’aquest estiu, tindrà lloc aquest diumenge, a partir de les 22.30 h, a la plaça Nova.

Les gimnastes inscrites al Campus d’estiu de Gimnàstica Rítmica, que organitza la mateixa Secció, duran a terme una Demostració de Gimnàstica Rítmica el pròxim 29 de juliol a partir de les 22.30 h i a la plaça Nova.

A la demostració, es podran veure les evolucions de les gimnastes que participen en aquest campus d’estiu i per tant, coreografies de diversos nivells; des de gimnastes de 3 anys que comencen ara a practicar aquesta modalitat fins a gimnastes de 16 anys que fa anys que dediquen el seu temps lliure a la rítmica. Tere Llambrich és la coordinadora de la secció de Gimnàstica Rítmica.

 

Per completar la demostració, està previst que hi participin les gimnastes de la Secció de l’Àrea Municipal d’Esports que habitualment participen en competició, ja sigui de la Federació Catalana com dels Jocs Esportius Escolars.

Comparteix