L’Ajuntament es reunirà aquest diumenge amb el veïnat de la urbanització de Les Tres Cales

Comparteix

La reunió tindrà lloc el pròxim 29 de juliol, a les 18.30 h de la tarda i al Centre Social 3 Cales, Bambalina. Des de l’Ajuntament es prega màxima assistència.

El consistori de l’Ametlla de Mar ha convocat una reunió pels veïns i veïnes de Les Tres Cales, que comptarà amb la presència de l’alcalde Jordi Gaseni i l’equip de govern. Serà el pròxim 29 de juliol a les 18.30 h de la tarda, al Centre Social 3 Cales, Bambalina.

En la reunió es tractaran temes d’actualitat urbanística que afecten directament al veïnat de la urbanització, com ara l’atorgament de llicències d’obres a Tres Cales primera fase. L’objectiu de la reunió per tant, és informar i també copsar les necessitats i preocupacions dels veïns i veïnes. Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ametlla de Mar.

Comparteix