Tornen les 24 h Roller Tour al Circuit Calafat aquest cap de setmana

Comparteix

Centenars de patinadors competiran damunt l’asfalt per superar una de les proves internacionals més dures.

Tornen les 24 h Roller Tour al Circuit Calafat. Els cotxes i motos surten de l’asfalt per deixar via lliure als patins, aquest cap de setmana. Des de les 16 h de la tarda de dissabte, fins a la mateixa hora de l’endemà, centenars de patinadors participaran en la 9a edició de la prova de resistència, pensada per a patinadors i esportistes que cerquen reptes personals.

La prova consisteix a córrer el màxim de quilòmetres rodant en un circuit de velocitat durant les hores que duri la prova. La participació pot ser en individual o bé en equip per relleus –tan masculins, femenins o mixts–. Les tres modalitats de la Roller Tour són les 6 h de carrera de resistència, les 12 h de fons o les 24 h d’ultra fons.

La prova de les 24 h és considerada com una de les proves més dures de totes les carreres d’ultra fons del calendari internacional per les condicions climàtiques, la seva durada i els rècords aconseguits en anteriors edicions. A més, també és la prova més important que es desenvolupa a l’Estat. José Vicente Moreno és organitzador de les 24 h Roller Tour:

La intensitat de la calor durant el dia i la densitat de la nit seran la companyia dels patinadors i patinadores durant les 24 hores que dura la competició.

Comparteix