Podis de plata i bronze pel patinatge calero a Salou

Comparteix

El Club Patí l’Ametlla de Mar celebrarà diumenge una exhibició per tancar la temporada al parc del Bon Repòs.

El patinatge calero continua amb les competicions aquest juliol. El Club Patí l’Ametlla de Mar ha participat en dos trofeus a Reus i Salou, les darreres setmanes, amb resultats molt positius amb pòdiums en plata i bronze. Aquest diumenge, tancaran la temporada amb una exhibició al parc del Bon Repòs.

En la primera de les competicions del juliol, en el Trofeu Nivell D celebrat el dia 8 a Reus, no van emportar-se cap podi tot i els bons resultats. Millor sort hi va haver el passat 14 a Salou, amb el Trofeu d’Iniciació C/B, on van pujar al podi fins a tres patinadores caleres. L’entrenadora del Club, Nerea Bertomeu, valora molt satisfactòriament els resultats.

El Club Patí l’Ametlla de Mar farà ara a l’agost vacances, per carregar piles de cara a les competicions de finals d’any. Abans, han preparat una demostració a l’aire lliure aquest diumenge, a les 20 h al parc del Bon Repòs. Bertomeu explica que són les mateixes patinadores qui han escollit els temes per fer les coreografies.

Comparteix