Climarti guanya un disputat Open de Futbol Platja Sènior

Comparteix

L’equip de jugadors del Perelló i Móra la Nova va imposar-se als Gremlins en els penals, després d’un empat a 4 gols.

Climarti s’emporta l’Open de Futbol Platja Sènior. El combinat de jugadors del Perelló i Móra la Nova va imposar-se als penals als Gremlins. De fet, la rivalitat va ser màxima en els partits finals, amb empats al marcador i decidint les posicions del podi amb xuts a porta. El bon joc i bon ambient va regnar tot el cap de setmana a la platja de Pixavaques.

El 21è Torneig de Futbol Platja Sènior, organitzat per la Secció Esportiva de la SCER, va tenir una final d’infart. El partit entre Climarti – Restaurant Bistrou i Gremlins va acabar amb un empat a 4 gols al marcador. El desempat a la ronda de penals va acabar donant la victòria a l’equip visitant, per 3 a 1, que s’ha emportat el trofeu amb 600 euros de premi.

El mateix va passar amb el partit per decidir el tercer classificat, entre els Bull Boys i JPQ amb un ajustat empat a 1 i un desempat a penals per 4 a 3. En total, van ser 9 els equips que van prendre part del torneig, que va omplir la cèntrica platja calera divendres i dissabte. Un dels organitzadors, Janet Llambrich, fa una valoració molt positiva.

Comparteix