Les educadores de la Llar d’Infants es formen en primers auxilis

Comparteix

La formació ha tingut una duració de 20 hores i s’ha dut a terme al llarg d’aquest últim quadrimestre.

Les educadores de la Llar d’Infants Xerinola han completat una formació en emergències pediàtriques, impartit pel Servei d’Urgències Municipal (SUM). L’objectiu era millorar els coneixements de primers auxilis entre els professionals educatius. El curs s’ha impulsat des de les regidories d’Ensenyament i Sanitat.

Com actuar davant d’unes convulsions per febre, d’obstruccions de vies respiratòries o amb lesions i fractures. Són alguns dels temes tractats en aquest curs, que ha ampliat les coneixements sobre les patologies i urgències més habituals en nadons i infants d’entre 0 i 3 anys amb les quals fàcilment s’hi poden trobar les treballadores.

Després de les diferents sessions, teòriques i pràctiques, dijous passat va tenir lloc l’entrega dels diplomes acreditatius d’haver superat la formació. El regidor d’Ensenyament i Sanitat, Joan Manel Tello, ha valorat molt positivament la implicació de les educadors i del personal del SUM per realitzar aquesta iniciativa.

Comparteix