L’Ajuntament convoca la població a una nova reunió informativa aquest divendres

Darrera reunió informativa ara fa un any, sobre qüestions econòmiques i urbanístiques.
Comparteix

L’equip de govern farà un repàs a la situació actual de l’Ametlla de Mar. L’assemblea serà a les 20.15 h a la Sala de la SCER.

L’equip de govern municipal explicarà l’estat actual de l’Ajuntament aquest divendres, a les 20.15 h a la Sala SCER. Serà en una nova reunió informativa, oberta a totes les veïnes i veïns de l’Ametlla de Mar, per fer un repàs a la gestió d’aquests tres anys de mandat i per exposar els diferents projectes municipals.

Durant la reunió informativa es farà un repàs exhaustiu a la feina duta a terme en cadascuna de les regidories, posant èmfasi amb els projectes més destacats per l’Ametlla de Mar. També es farà un repàs als comptes municipals. L’alcalde Jordi Gaseni considera que és una necessitat que els ciutadans estiguin en contacte directe amb el govern municipal.

L’alcalde recorda que és un acte de transparència de cara al municipi i de compliment del compromís de mantenir informats les veïnes i veïns en relació a la gestió de l’equip de govern local. De fet, els assistents també podran participar amb un torn de preguntes a l’alcalde i els regidors.

Amb aquesta ja seran tres les assemblees obertes a les caleres i caleros convocades per l’Ajuntament, després de les realitzades els dos anys anteriors per analitzar la situació econòmica i urbanística de la població, principalment. L’acte serà aquest divendres, a les 20.15 hores, a la Sala de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa, situada al carrer Països Catalans, 18.

Comparteix