Llum verda a l’atorgament de llicències a Les Tres Cales 1a fase

Comparteix

Un cop es publiqui la norma transitòria al DOGC, es podrà donar sortida a les peticions d’obres i així reactivar l’economia del sector de la construcció local.

L’Ajuntament aconsegueix fer un pas definitiu per a poder construir a la primera fase de la urbanització de Les Tres Cales. D’aquesta manera, un cop es publiqui al Diari Oficial de la Generalitat, es podrà concedir llicències a noves construccions, i es continuen els tràmits per desencallar la resta d’urbanitzacions històriques del municipi.

Pràcticament dos anys després de la suspensió del POUM, arran de dues sentències del Suprem que deixaven sense efecte el pla urbanístic aprovat per l’anterior equip de govern, l’actual ja té recuperada una part important de l’ordenació urbanística.

El darrer pas ha estat l’aprovació per part de la Comissió d’Urbanisme de les Terres de l’Ebre, aquest dimarts, a la norma transitòria que permet construir a Les Tres Cales. L’aprovació, que serà publicada en les pròximes setmanes al DOGC, permetrà que es doni sortida a un seguit de peticions d’obres a les urbanitzacions i reactivar l’economia del sector de la construcció local.

L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, comenta que a «les urbanitzacions històriques hi ha moltes iniciatives de construcció que aconseguim desencallar. Gràcies a aquesta modificació ara podrem donar llicències a Les Tres Cales 1a fase, i seguirem treballant per poder normalitzar la situació urbanística a la resta d’urbanitzacions».

Està previst que en la pròxima Comissió d’Urbanisme, que se celebrarà al juliol, passin a aprovació d’altres modificacions del pla urbanístic del municipi. Tot plegat forma part de les mesures que el govern està realitzant per recuperar la normalitat urbanística a l’Ametlla de Mar. La previsió és assolir aquest objectiu durant l’any 2019.

Comparteix