Antonio Espuny es dona de baixa del PSC per discrepàncies amb el partit

Comparteix

Espuny manifesta que el seu objectiu és seguir treballant per al municipi amb un projecte d’esquerres obert i plural.

Antonio Espuny ja no forma part del PSC. El fins ara primer secretari local de l’Ametlla de Mar s’ha donat de baixa per discrepàncies amb el partit. Espuny, que va encapçalar la candidatura de Compromís per la Cala, continuarà dins la política local per seguir tenint un govern, una alcaldia i una gestió municipal d’esquerres.

L’actual primer tinent d’alcalde ha decidit fer el pas de deixar el PSC. Una decisió presa fa unes setmanes, després d’un seguit de discrepàncies amb el partit. Per exemple, Espuny va col·laborar en el referèndum de l’1 d’octubre, va rebutjar l’aplicació del 155 i s’ha manifestat a favor de la llibertat dels presos polítics.

Amb aquest pas, Espuny vol deixar clar que el més important no són els interessos partidistes sinó el municipi. Per aquest motiu, seguirà treballant per una candidatura d’esquerres oberta i plural, que respecti totes les sensibilitats polítiques, i que permeti continuar amb una gestió municipal de progrés social.

El PSC haurà de definir ara una nova organització a l’Ametlla de Mar, almenys amb la figura del primer secretari ja que l’any passat van renovar els càrrecs orgànics de l’agrupació local. Està previst que en les pròximes setmanes es convoqui una assemblea per acordar qui ocuparà aquest càrrec al municipi.

Comparteix