La Cala acollirà dissabte el seu primer festival LGTBI+

Comparteix

Els Quintos 98 organitzen aquesta festa, oberta a tots els públics, per donar visibilitat al col·lectiu.

Primer festival LGTBI+ a l’Ametlla de Mar. Els Quintos organitzen per aquest dissabte un ‘Pride Festival’ amb 12 hores ininterrompudes de festa al parc del Bon Repòs. L’objectiu és sensibilitzar la població de la diversitat sexual i alhora donar visibilitat al col·lectiu. La festa, remarquen els organitzadors, està oberta a tots els públics.

La bandera de l’arc de Sant Martí onejarà dissabte al municipi. Els Quintos d’enguany, nascuts el 1998, han organitzat un festival per celebrar el mes de l’orgull LGTBI+. Una festa que vol incidir en la llibertat, la dignitat i el respecte cap a totes les persones, sigui quina sigui la seva condició sexual. Paula Margalef és una de les organitzadores del ‘Pride Festival’:

Per aquest motiu, els Quintos destaquen que és una festa oberta a tots els públics, on tothom pot sumar-se a fer visible el col·lectiu LGTBI+. El festival començarà a les 12 h del migdia i s’allargarà fins a la mitjanit. Pel Bon Repòs hi haurà actuacions musicals i escèniques, DJs, sortejos i servei de bar.

Comparteix