Aquest estiu tornen els cursos tecnològics per joves

Comparteix

Robòtica, informàtica, aplicacions mòbils i ordenografia són els tallers que s’oferiran al Telecentre.

El Telecentre presenta l’oferta de cursos d’estiu adreçada als més joves. Robòtica, informàtica, aplicacions mòbils i ordenografia són les quatre propostes que, aquest estiu, podran realitzar els xiquets i xiquetes d’entre 6 i 16 anys. Les inscripcions començaran el pròxim dilluns, 11 de juny, al mateix centre formatiu.

Les noves tecnologies prenen part d’uns cursos que, tot i seguir amb el mateix programari LEGO, pretén fer un gir a les metodologies. Com programar i dissenyar un robot que separi i recicli o com crear una aplicació mòbil pròpia. Són només dues de les propostes que el jovent calero té al seu abast aquest estiu. Maria Marsal és la regidora de Formació i Treball:

Els cursos de robòtica –tant els de LEGO Wedo i Stratch com el de LEGO Mindstorms EV3– i aplicacions mòbils seran setmanals i a la tarda, al preu de 50 euros per curs. Mentre que els d’ordenografia –tant inicial com continuació– i d’informàtica –d’entorn Windows 10 i de Google Drive– seran durant tot el juliol i la primera quinzena d’agost al matí, per 60 euros.

Comparteix