Un bus podria unir La Cala amb Tarragona de manera regular

Comparteix

Els alcaldes de l’Ametlla, el Perelló i l’Ampolla treballen per habilitar una línia d’autobús que reforci el servei ferroviari.

L’Ametlla de Mar podria disposar d’una línia regular de bus amb Tarragona. El govern municipal està estudiant noves possibilitats de transport públic, davant dels possibles canvis ferroviaris. Tot i reclamar no perdre freqüències a l’R16, s’està a l’espera d’una reunió amb la Generalitat per concretar aquest nou servei d’autobús.

La proposta plantejada pels alcaldes de l’Ametlla de Mar, el Perelló i l’Ampolla, és una línia que connecti aquestes tres poblacions del nord del Baix Ebre amb l’Hospitalet de l’Infant i Tarragona ciutat. Aquesta ruta seria regular, amb més d’un servei diari per sentit. Això permetria no perdre connexions amb la capital de la demarcació.

La parada a l’Hospitalet serviria també com intercanviador amb el bus que es desplaça fins a l’aeroport del Prat i Barcelona ciutat. En aquest sentit, l’alcalde Jordi Gaseni considera que seria una opció interessant de transport públic, que reforçaria els serveis ferroviaris existents i que podria tenir un preu per viatge molt competitiu.

Tot plegat, permetria tenir una segona opció de desplaçament, davant de la possible reducció de freqüències de trens al municipi, de 10 viatges diaris per sentit a 8 un cop es posi en marxa el nou Corredor Mediterrani. L’alcalde, però, assegura que s’està reclamant no perdre les parades actuals de l’R16 a la població.

Comparteix