La Policia Local actua contra la venda i consum de droga al carrer

Comparteix

En els últims dies, s’han produït 12 decomisos de marihuana i 8 denúncies contra persones per possessió d’estupefaents.

Actuació policial contra la venda i el consum de drogues a la via pública. La Policia Local de l’Ametlla de Mar ha iniciat una campanya de control, especialment a dirigida a menors, de consum d’estupefaents en espais públics, així com de desmantellament de punts de venda de drogues al carrer. L’operatiu ja ha donat els seus primers resultats.

Fins al moment, s’han decomissat 12 dosis de marihuana i s’han denunciat vuit persones per possessió de drogues. Una altra persona també ha estat denunciada per possessió d’una arma blanca. Tanmateix, des de la Policia Local es demana la col·laboració ciutadana per aconseguir erradicar aquests comportaments a la població.

Comparteix