El Centre Ocupacional compleix 10 anys de funcionament

Foto: Fundació Mercè Pla.
Comparteix

Els usuaris van celebrar divendres passat una festa per commemorar aquest desè aniversari.

El Centre Ocupacional de l’Ametlla de Mar celebra el seu 10è aniversari. Aquest diumenge es complien 10 anys des de la seva posada en funcionament, per això els seus usuaris van fer una festa d’aniversari. Una dècada d’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual per millorar les seves capacitats.

Des de preparar la decoració de la taula a bufar les espelmes del pastís. La desena d’usuaris del Centre Ocupacional del passeig Marítim no van deixar-se cap detall per celebrar els 10 anys de vida del centre. Divendres passat, van fer una jornada de celebració d’aquest especial aniversari. Meritxell Pujol és una de les monitores del centre:

A banda de la part festiva, la preparació d’aquest aniversari també ha permès treballar diverses capacitats personals i socials, un dels objectius que es treballa diàriament en el servei de centre ocupacional. En l’actualitat, el centre garanteix el seu funcionament gràcies a l’acord entre la Fundació Mercè Pla i la regidoria de Benestar Social.

Comparteix