Un taller familiar a Sant Jordi pel ‘Let’s Clean Up Europe’

Els voluntaris i voluntàries que l'any passat van netejar la mateixa platja de Sant Jordi.
Comparteix

Plàncton oferirà diumenge al matí una jornada dedicada a la neteja i sensibilització sobre els plàstics a les platges.

La Cala se suma al ‘Let’s Clean Up Europe’. Diumenge a la platja de Sant Jordi es farà un taller familiar per conscienciar sobre l’afectació dels plàstics al medi ambient. Aquesta activitat s’emmarca dins de la campanya europea que promou accions de sensibilització a través de la recollida de residus en espais naturals.

L’empresa calera Plàncton ha organitzat aquest taller familiar centrat amb el problema dels plàstics a la mar i les platges. A partir de les 12 h, s’espera que desenes de persones participin en aquesta jornada mediambiental. La copropietària Eli Bonfill explica algunes de les activitats que es desenvoluparan.

L’activitat és oberta per tots els públics, i només cal portar protecció solar, aigua i ganes de posar un granet de sorra al medi ambient. Des de l’organització expliquen que és important inscriure’s abans per participar en aquesta activitat inclosa al ‘Let’s Clean Up Europe’, enviant un mail a info@planctondiving.cat o bé trucant al 977 457 741.

Comparteix