Els alumnes de 2n del Batxibac realitzen les proves franceses d’accés a la universitat

Comparteix

Els estudiants que fan el batxillerat en francès a l’Institut Candelera s’examinen de llengua i història francesa.

Els estudiants del Batxibac s’examinen des de dilluns de la selectivitat francesa. Els alumnes de 2n BAT de l’Institut Candelera que cursen el batxillerat en francès, han començat les proves d’accés a la universitat franceses, al mateix temps que ho fan a França. Els exàmens es realitzen un mes abans de que tinguin lloc les PAU catalanes.

Les proves han començat amb la part de llengua, amb un comentari de text, un assaig literari i una exposició oral. I ja serà dimecres quan faran l’avaluació d’història francesa. El director de l’Institut Candelera, Javier Sánchez, explica que tot i que la selectivitat és més aviat, els alumnes han pogut preparar-se bé els exàmens.

Les proves d’accés a la universitat franceses es realitzen, un any més, a l’Institut Gabriel Ferraté de Reus. Els resultats de les proves es coneixeran a finals de mes. En cas d’aprovar i obtenir una nota satisfactòria, no caldrà que els alumnes es presentin a les proves PAU. Tot i això, es podran examinar de les matèries optatives per pujar la nota d’accés.

Comparteix