Un incendi crema restes vegetals a l’abocador municipal

Comparteix

El foc, declarat dimarts al migdia, va ser controlat ràpidament pels Bombers. Ara s’espera que s’extingeixi per si mateix.

Un incendi crema matèria vegetal de la planta de verds de la deixalleria municipal. El foc va originar-se aquest dimarts al migdia, fent visible una columna de fum pel volum de residus orgànics que hi havia. Vuit dotacions dels Bombers van treballar per contenir el foc i apagar les flames. Ara s’estudiaran les causes i quin és l’origen.

A primeres hores de la tarda, l’incendi ja estava controlat i s’espera que les restes vegetals acabin de cremar per si soles per donar-lo per apagat. Segons els Bombers, s’haurien cremat uns 6.000 m³ de residus de manteniment vegetal, poda, manteniment de jardins o finques rústiques. L’alcalde Jordi Gaseni agraeix la ràpida intervenció per contenir el foc.

Comparteix