Obert el període de preinscripcions de la Llar d’Infants Xerinola pel curs vinent

Comparteix

Fins a l’11 de maig, les mares i pares interessats han de realitzar el tràmit que permet garantir plaça i fer una organització de les aules de P0, P1 i P2.

La Llar d’Infants Xerinola ha obert aquest dilluns el termini de preinscripcions per curs 2018-2019. El centre ofereix un total de 160 places pel primer cicle d’educació infantil, és a dir, els cursos P0, P1 i P2. Les mares i pares interessats tenen temps de tramitar la sol·licitud fins a l’11 de maig.

Des del centre educatiu remarquen la importància de realitzar aquest tràmit, dins del període, per poder planificar el pròxim curs. La preinscripció és obligatòria per tots aquells pares que volen portar els seus fills a la Llar, independentment de si comencen a l’inici de curs o més endavant. Cristina Montull és la directora de la Llar d’Infants Xerinola:

Per formalitzar-la, cal dirigir-se al mateix centre de 9 a 13 h, i portar l’original i una fotocòpia de la següent documentació: el DNI del pare o mare –en el cas d’estrangers del NIE– i el del nen o nena si en té, la pàgina del llibre de família del futur alumne, i la targeta sanitària individual de l’infant. També caldrà entregar el formulari de preinscripció.

Comparteix