7.400 degustacions de Tonyina Roja servides en la Diada al Parc del Bon Repòs

Comparteix

El temps no ha frenat els milers de persones que han visitat l’Ametlla de Mar el primer cap de setmana de Jornades Gastronòmiques.

Més de 7.000 degustacions de Tonyina Roja del Mediterrani servides durant la Diada. La pluja no ha frenat la presència de visitants en el tret de sortida a les Jornades Gastronòmiques. Això ha permès superar els tastets servits l’any passat. Durant les pròximes dues setmanes, la tonyina es pot seguir tastant a bars i restaurants de la població.

Visitants tastant algunes de les especialitats que es van servir durant el cap de setmana al Bon Repòs.

Makis, niguiris, sashimi i tàrtar de tonyina roja són les propostes que s’han degustat en les carpes instal·lades al parc del Bon Repòs. Entre dissabte i diumenge s’han servit 6.800 racions d’aquestes especialitats japoneses. Però a més, diumenge es van servir fins a 600 degustacions de romesco de tonyina. Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ametlla de Mar:

Aquest és el tastet de benvinguda a unes Jornades que s’allargaran fins al pròxim 13 de maig. 15 restauradors locals ofereixen menús amb la Tonyina Roja com a protagonista entre 30 i 65 euros per comensal. I els 19 bars que participen en la ruta de la Tapa Roja ofereixen tapes de tonyina per 4 euros, i 1 euro el quinto Heineken que patrocina la ruta.

Comparteix