Creu Roja busca 150 socorristes per treballar aquest estiu a les platges tarragonines

Comparteix

L’organisme s’encarrega del salvament a cinc platges de l’Ametlla de Mar. La borsa de treball estarà oberta fins al dia 22 d’abril.

Creu Roja busca socorristes aquàtics per aquest estiu. L’organització ha obert la seva borsa de treball per contractar 150 persones, que desenvoluparan tasques de socorrisme i vigilància a les platges de la demarcació de Tarragona, entre les quals cinc de l’Ametlla de Mar. Les inscripcions estan obertes fins al 22 d’abril al web de Creu Roja.

Un any més, Creu Roja Tarragona està seleccionant els professionals que s’encarregaran de la vigilància, l’atenció sanitària i el salvament a banyistes. El responsable de socors i emergències, Joan Carles Castellví, explica que enguany han realitzat un nou curs de formació aquàtic per intentar disposar de la majoria de plantilla resident a la demarcació.

Els interessats cal que disposin de la titulació de socorrista aquàtic, i estar inscrits al registre de professionals de l’esport o tenir titulació per utilitzar un desfibril·lador extern. La candidatura estarà oberta fins al pròxim diumenge, perquè les proves d’admissió es faran els dies 27 i 29. Castellví recorda a antics treballadors que cal tornar a registrar-se.

Creu Roja és l’encarregada de l’atenció i vigilància a 25 platges del litoral tarragoní, entre les quals les de cala Calafató, Sant Jordi, cala Forn, Pixavaques i l’Alguer a l’Ametlla de Mar. L’any passat, els socorristes caleros van fer 636 assistències sanitàries i 2.947 accions de prevenció i recomanacions de seguretat als usuaris.

Comparteix