Comença la preinscripció escolar pel pròxim curs

Comparteix

Els centres demanen que es faci en els terminis per garantir totes les línies.

La preinscripció pel curs vinent a l’Escola Sant Jordi i l’Institut Candelera comença aquest divendres. Després d’un mes de retard a demanda de diferents sectors de la comunitat educativa, els centres educatius catalans obren el període de preinscripcions escolars, del 13 al 24 d’abril, la qual no preveu finalment la casella de castellà.

L’Escola Sant Jordi iniciarà el curs vinent amb una línia menys a 1r de primària. Després de molts anys tenint tres línies, l’any que ve en tindrà dues en relació al nombre d’alumnes. Mentrestant, a P3 es preveu mantenir les tres línies actuals. Per garantir-les, es demana que es faci la preinscripció dins del termini. Fàtima Garcia és la directora de l’Escola:

Tant a l’Escola com a l’Institut Candelera, la presentació de les preinscripcions es pot realitzar directament a les oficines dels dos centres o bé per Internet. D’altra banda, després de la polèmica per si el formulari inclouria o no una casella de castellà, el Departament d’Ensenyament ha remarcat que no hi haurà noves referències lingüístiques.

Pel que fa a l’Escola Nauticopesquera, la preinscripció dels cicles formatius s’efectuarà el mes vinent. Per tal de promocionar la formació del centre, aquest dimecres es va realitzar una jornada de portes obertes que va tenir una gran afluència d’assistents. Miguel Sáinz de Aja és el director de l’Escola Nauticopesquera:

Comparteix