Una nova barrera protegeix el Camí dels Arriers dels vehicles motoritzats

Comparteix

Aquesta sendera, que transcorre l’espai natural del Tossal de Montagut, formarà part d’una nova guia de muntanya.

Unes noves barreres protegeixen el Camí dels Arriers de la circulació de motos. La regidoria de Medi Ambient ha instal·lat unes tanques per tal de protegir aquest espai natural del Tossal de Montagut del trànsit de vehicles de motor. Així mateix, s’ha netejat aquesta sendera que aviat formarà part d’una guia de rutes.

L’actuació ha consistit en col·locar dos trams de barrera, per evitar que puguin entrar-hi motocicletes o quads, i situar dos senyals d’avís a la banda del Burgà i a la del mas de Guixo. La regidora de Medi Ambient, Maria Marsal, explica que estan treballant per garantir una protecció a la part interior del terme municipal.

Tot i estar limitat l’accés a vehicles de motor per normativa, aquest antic camí sí que està apte per a l’ús humà a peu o amb bicicleta BTT. Per aquest motiu, s’han fet treballs de millora de la sendera que travessa el Tossal de Montagut. Pròximament, s’inclourà la ruta dels Arriers dins una guia turística de rutes i excursions per la zona de muntanya.

Comparteix