Estudiants de Plouescat (França) fan una estada lingüística a l’Ametlla de Mar

Comparteix

Una quinzena d’alumnes participen durant aquesta setmana en un intercanvi amb l’Institut Candelera.

L’Institut Candelera acull durant aquesta setmana una quinzena d’alumnes de Plouescat, una localitat de la Bretanya francesa. Es tracta d’un intercanvi lingüístic que organitza el centre de secundària calero cada any i que pretén posar en pràctica la llengua francesa i fomentar la interrelació entre les dues nacionalitats.

Des de dissabte i fins dijous, els alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Candelera acullen a les seves cases 16 estudiants francesos i 2 professors que els acompanyen. El programa de caràcter acadèmic i lúdic permet als francesos submergir-se a la vida calera i descobrir la història de Catalunya. Guillem Rigol és professor de francès de l’Institut Candelera:

De moment, els alumnes han conegut el nucli històric de l’Ametlla de Mar i han realitzat un viatge amb el Tuna Tour, també han visitat el delta de l’Ebre i en els pròxims dies visitaran les ciutats de Tarragona i Barcelona. Isabelle Jeffroy és professora del centre de secundària de Plouescat:

Està previst que els alumnes caleros viatgin al municipi francès el pròxim mes de juny.

Comparteix