Denunciat penalment un veí de l’Ametlla de Mar que va caure amb el seu ciclomotor i quintuplicava la taxa d’alcoholèmia

Comparteix

Els Mossos d’Esquadra van trobar l’home al voral de l’N-340 amb símptomes d’haver begut, perquè no es podia posar dret.

Els Mossos d’Esquadra han denunciat penalment un veí de l’Ametlla de Mar, de 48 anys, que va patir una caiguda amb el seu ciclomotor conduint per l’N-340 i quintuplicant gairebé la taxa d’alcoholèmia màxima permesa. L’incident va passar al quilòmetre 1.114, en el tram entre el nucli urbà i Les Tres Cales.

Quan els agents van arribar al lloc van observar que el conductor del ciclomotor es trobava al voral, amb evidents símptomes d’estar sota els efectes de l’alcohol atès que no podia posar-se dempeus. L’home va ser traslladat fins a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa perquè se li examinessin les ferides patides.

Posteriorment, se li van practicar les proves d’alcoholèmia amb l’etilòmetre evidencial, amb un resultat de 1,18 mg/l d’aire expirat a la primera prova i 1,22 mg/l a la segona, és a dir, gairebé quintuplicant el límit màxim de 0,25 mg/l.

Davant d’aquests resultats, els agents van instruir diligències penals per un presumpte delicte contra la seguretat viària per conduir sota la influència de begudes alcohòliques amb una taxa penalment punible.

El conductor s’exposa a una pensa que podria anar dels tres a sis mesos de presó o entre sis i dotze mesos de multa o treballs en benefici de la comunitat no inferior a 31 dies ni superior a 90. Addicionalment, se li pot privar conduir vehicles amb motor entre un i quatre anys.

Comparteix