La Fira Alternativa tornarà a omplir de parades el nucli urbà de la Cala

Comparteix

Més de 100 expositors oferiran, des de divendres fins diumenge, productes artesanals, ecològics, manufacturats i naturals.

La Fira Alternativa arriba aquest cap de setmana amb més de 100 expositors. Els carrers més cèntrics del municipi s’ompliran de productes artesanals, ecològics, manufacturats i naturals, en una cita anual que arriba ja als 27 anys de vida. Divendres a la tarda s’obrirà la fira que s’allargarà fins diumenge a la nit.

Durant aquests tres dies es podrà gaudir de nombroses parades de complements tèxtils fets a mà, joieria artesana, quadres, bijuteria o ceràmica, fins a herbes remeieres o espelmes. Tampoc faltaran les tradicionals d’embotits o de formatges de diverses varietats, i enguany també hi haurà d’hamburgueses vegetals i de xocolata de garrofer.

De tots els paradistes, més d’una desena seran de productors locals. Tot plegat, en 500 metres de parades situades al carrer Pau Casals, la plaça Nova i la plaça Joan Miró. Precisament, en aquesta darrera plaça serà on es desenvoluparan activitats permanents per als més petits. Laura Jorquera és la directora de MIDE Management i Disseny d’Espectacles:

A més, les entitats locals s’apunten a la Fira Alternativa, oferint servei de bar i participant amb actuacions musicals, com les que faran la Batucada Kalakatà, el grup de Dixie de l’Escola de Música o la Banda de Cornetes i Tambors. També actuaran les Majorettes Veteranes amb una cercavila amb la Xaranga Suquet Calero. Vicenç Llaó és el regidor de Cultura:

Per totes les compres fetes a les diferents parades, es podrà guanyar alguns dels premis sortejats diumenge al vespre com una sortida a la mar amb la posta de sol inclosa a bord de la goleta Alania, o un sopar per a dues persones al restaurant La Gramola. Tota la programació de la Fira Alternativa es pot seguir a www.facebook.com/ametllamaralternativa.

Comparteix