Els professors i els alumnes adults de l’EMMA oferiran un concert-vermut

Comparteix

Dissabte al migdia, la plaça Catalunya acollirà la tradicional cita amb el professorat i una audició de metalls i guitarres.

Els professors de l’Escola de Música sortiran al carrer per oferir el seu tradicional concert. Dissabte al migdia, la plaça Catalunya serà l’escenari de l’actuació dels alumnes adults i del professorat de l’EMMA. Per acompanyar la música, oferiran un vermut popular per a tots els assistents.

Per segon any consecutiu, els professors repeteixen l’experiència de sortir al carrer i mostrar un concert diferent al públic calero. L’any passat va ser un èxit i per això decideixen tornar a proposar un repertori més ballable, acompanyat per un bon vermut. Sebastià Garcia és el director de l’EMMA:

El concert serà a les 12 h, però una hora abans (11 h) els alumnes adults de l’Escola oferiran una actuació de metalls greus i guitarres. Part d’aquests estudiants van participar, diumenge passat, en el concert de música de banda més multitudinari fet fins ara a Catalunya, a la Tarraco Arena Plaça, en motiu dels 25 anys de l’Associació d’Escoles de Música de Catalunya.

Comparteix