1.000 tapes servides en la primera edició de la ruta ‘Tot s’hi val’

Comparteix

Els establiments participants no estan descontents de l’acceptació i ja treballen en la pròxima ruta.

La Ruta de Tapes ‘Tot s’hi val’ finalitza amb una acceptable participació en la seva primera edició. La nova ruta de tapes, que es va iniciar el 9 de març, ha finalitzat aquest passat diumenge amb un miler de tapes servides. Els bars i restaurants del municipi han elaborat 17 tapes amb una àmplia varietat de productes de qualitat i proximitat.

La nova proposta, impulsada per l’Àrea Municipal de Turisme, ha tingut menys acollida que la resta de rutes, però per ser la primera edició, els organitzadors no estan descontents. Damià Llaó és gerent de l’Àrea Municipal de Turisme:

La Ruta de Tapes ‘Tot s’hi val’ ha permès als restauradors escollir quins productes del mercat utilitzar per elaborar la seva tapa, sense limitacions. I és que la intenció era potenciar la creativitat dels restauradors oferint una tapa amb diferents productes, tant salats com dolços.

Comparteix