L’Escola Sant Jordi forma part aquest curs de la Xarxa de Competències Bàsiques

Comparteix

Enguany s’han presentat dos projectes d’infantil i primària sobre el treball en equip i la lectura col·lectiva.

Des d’aquest curs escolar, l’Escola Sant Jordi forma part de la Xarxa de Competències Bàsiques. Una xarxa on es mostren els projectes educatius, les activitats competencials i models d’autoavaluació elaborats per diferents centres del país. Per integrar-se, l’Escola ha escollit dos projectes representatius que es desenvolupen aquest curs.

Un és el projecte Dofins, que es fa a l’aula de P3 C, on es treballa el model de grups cooperatius i heterogenis; i l’altre és el projecte Volcans, que desenvolupen a 1r A, per aprendre a fer una lectura compartida generant curiositats entre l’alumnat. Joana Ferré és la cap d’estudis de l’Escola Sant Jordi:

Per dur a terme els diferents projectes, l’Escola disposa d’un equip impulsor format per deu mestres i dues coordinadores, totes elles dones, de les diferents línies educatives. L’objectiu final de participar a la Xarxa de Competències Bàsiques és millorar la pràctica educativa del centre d’infantil i primària de l’Ametlla de Mar.

Comparteix