L’Ajuntament actua per evitar més filtracions d’aigua a la Sala de Societat

Comparteix

S’estan netejant els pluvials de la paret mitgera i es col·locaran unes planxes aïllants per protegir el mur que dona a l’Escola de Música.

Aquesta setmana s’han iniciat els treballs de reparació de la paret mitgera de l’edifici de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa (SCER), que dona al carrer Països Catalans. Aquest mur, que es troba a la intempèrie, causava problemes de filtracions d’aigua al primer pis on s’hi troben les aules de l’Escola de Música i oficines de la mateixa Societat.

Per aquest motiu, des de l’Ajuntament s’ha decidit intervenir amb una neteja de la canal i els baixants pluvials, i amb la protecció de la paret amb una planxa aïllant. D’aquesta manera, s’evitaran noves filtracions a l’interior de l’edifici. Quedarà pendent una actuació a la teulada per resoldre algunes deficiències. Joan Pere Brull és el president de la SCER:

Comparteix