Jordi Gaseni passarà el testimoni de la presidència de l’AMI a l’alcalde del Port de la Selva

L'alcaldessa d'Arenys de Mar i nova vicepresidenta, Annabel Moreno, l'alcalde de l'Ametlla de Mar i president provisional, Jordi Gaseni, i l'alcalde del Port de la Selva i nou president, Josep Maria Cervera.
Comparteix

Aquest dijous tindrà lloc l’assemblea general on es renovaran els càrrecs de l’entitat. L’alcalde de l’Ametlla de Mar seguirà com a vocal.

Relleu al capdavant de l’Associació de Municipis per la Independència. Demà dijous, Tàrrega acollirà l’assemblea on l’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, donarà el testimoni de la presidència a l’alcalde del Port de la Selva, Josep Maria Cervera, que és qui encapçala la candidatura de consens. L’acte també servirà per aprovar les línies d’actuació i de futur de l’AMI.

Acompanyaran a l’alcalde del Port de la Selva, l’alcaldessa d’Arenys de Mar Annabel Moreno com a vicepresidenta primera, i l’alcalde d’Argentona Eudald Calvo com a vicepresident segon. Cervera substituirà en el càrrec a l’alcalde de l’Ametlla de Mar, president provisional des que l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, va renunciar a la presidència el passat mes de febrer. Jordi Gaseni:

A banda del relleu en la presidència, també hi haurà canvis en el Consell Directiu i en la Comissió Executiva. A més, l’assemblea general de l’AMI definirà quin és el seu nou full de ruta. L’acte, que començarà a les 11 h del matí, serà al Teatre de l’Ateneu de Tàrrega i s’hi espera la participació d’alcaldes i regidors dels gairebé 800 ajuntaments d’arreu del país que en són associats.

Comparteix