Els sectors litigiosos del POUM, a debat aquest dissabte

Comparteix

El ple es reunirà per aprovar les modificacions urbanístiques del Bon Repòs, Port Olivet i Artilleria.

El ple tornarà a reunir-se dissabte per avançar urbanísticament. El consistori té previst aprovar noves modificacions del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) lligades als tres sectors litigiosos que segueixen fora d’ordenament: Bon Repòs, Port Olivet i Artilleria. L’objectiu és definir les qualificacions dels respectius sòls i reorganitzar les zones.

Més enllà de l’organització del solar del Bon Repòs i de les negociacions entre els propietaris i l’Ajuntament per mantenir el parc públic, el govern té la voluntat de mantenir els sectors de Port Olivet i Artilleria com a rústiques. L’alcalde Jordi Gaseni ha explicat que l’aprovació d’aquest dissabte servirà per iniciar les tramitacions urbanístiques.

Durant la sessió plenària, també es fixaran modificacions del planejament de la urbanització Roques Daurades i s’esmenaran errors del POUM sobre sòls no urbanitzables i sòl urbà de la zona de Cala Nova. El ple començarà a les 10.30 h i el podreu seguir en directe per La Cala Ràdio, al 107.3 FM i a www.lacalartv.cat.

Comparteix