La gala dels Òscars en directe a La Cala Ràdio la nit de diumenge a dilluns

Comparteix

Els quatre components del programa de cinema ‘Sèrie R’ de Ràdio Ràpita estaran al capdavant d’aquesta proposta, que s’emetrà per tot Catalunya.

La Cala Ràdio emetrà la nit de diumenge a dilluns la gala dels Òscars. Ho farà gràcies al programa ‘Sèrie R’ de Ràdio Ràpita que es difondrà per totes les emissores de La Xarxa. Serà una edició especial d’aquest espai amb motiu de la cerimònia d’entrega dels reconeguts premis cinematogràfics, que s’allargarà durant tota la nit i matinada.

Els quatre components del programa de cinema ‘Sèrie R’ estaran al davant d’aquesta proposta, durant la qual intervindran com a convidats escriptors, periodistes i sobretot amants del cinema, tant a la taula dels estudis de Sant Carles de la Ràpita com per via telefònica. Aquesta serà la segona edició de la gala especial, que l’any passat es va estrenar en àmbit local.

El Sr. Quitanieves, Pere Manel, Termi i el Sr. Somer, amb diversos convidats comentaran tots els aspectes de la gala, les anècdotes, els aspectes formals i de vestuari, i naturalment els premis. Alguns ja fan les seves apostes sobre els possibles guanyadors dels premis principals, especialment pel que fa a la millor pel·lícula.

Una altra de les qüestions que segurament tindrà protagonisme en aquests grans premis de la indústria cinematogràfica, que enguany compleixen 90 anys, seran les possibles denúncies públiques dels escàndols per assetjament que han esquitxat la meca del cinema en els últims mesos, i quina gestió en faran del tema els organitzadors.

El programa començarà a les 24 h de la nit i acabarà a les 7 h de la matinada de dilluns, i el podreu seguir íntegrament per La Cala Ràdio.

Comparteix