Nou pas per desmantellar Vandellòs I

Comparteix

EDF i la filial espanyola de Westinghouse s’encarregaran de la part d’enginyeria del desmuntatge del reactor nuclear.

Nou pas per al desmantellament definitiu de la central nuclear de Vandellòs I. L’empresa nacional de residus radioactius, Enresa, ha adjudicat al grup francès EDF i la filial espanyola de l’elèctrica americana Westinghouse un contracte pel procés de desmantellament del reactor de la central, en la qual es prestaran serveis d’enginyeria.

L’acord, que puja fins al milió d’euros i té una durada de quatre anys, permetrà que les empreses donin suport tècnic en la fase de latència del projecte de desmantellament de la central i de mantenir estable el reactor. Cal recordar que la planta es troba aturada des de l’accident del 1989 i en procés de desmuntatge des del 1994.

Comparteix