Miquel del Roig tornarà al Canet Rock

Comparteix

El cantautor calero actuarà per tercer any consecutiu, al costat de Txarango, Els Catarres o Doctor Prats.

Miquel del Roig tornarà aquest estiu al Canet Rock. El cantautor de l’Ametlla de Mar repeteix, per tercer any consecutiu, en el cartell d’un dels festivals més importants de la música en català. El calero actuarà al costat d’artistes com Txarango –que van ser al municipi la passada Candelera–, Els Catarres, Els Amics de les Arts o Doctor Prats.

Aquest dimarts es va fer la presentació del cartell d’enguany, amb la participació del mateix Miquel del Roig. L’edició d’enguany del certamen serà el 7 de juliol i s’espera una assistència de més de 20.000 persones. Miquel Vendrell ha explicat, al Sempre amb tu de La Cala Ràdio, què suposa tornar a l’escenari del Canet Rock:

Comparteix