‘Tot s’hi val’: la nova ruta de tapes del març

Comparteix

L’Àrea de Turisme i els restauradors impulsen una proposta gastronòmica oberta a tot tipus de tapes.

La nova ruta de tapes, que arrencarà el pròxim 9 de març, es dirà ‘Tot s’hi val’. L’Àrea Municipal de Turisme i el sector de la restauració del municipi han consensuat el nom de la primera ruta de l’any, que s’estrena enguany, i on com diu el nom cada establiment podrà escollir quins productes del mercat utilitza per elaborar la seva tapa.

El preu serà de 3 euros per cada tapa, que anirà acompanyada per un quinto Heineken que patrocinarà la ruta. De moment, ja hi ha múltiples propostes que configuraran el tríptic, fins i tot de dolces. El gerent de l’Àrea de Turisme, Damià Llaó, explica que aquesta ruta lliure era una demanda dels restauradors.

Comparteix